Supra Delivering Oval - Obey Your Weggepluk.

Finns många bra ställen

Posted Feb. 21, 2017, 9:41 p.m. By weggepluk Tags: Fordon

Ja det är bra att det finns så många bra ställen som har biltvätt i Stockholm, det gör det mycket lättare att hålla bilen ren. Ja för om man har det tillgängligt så är det ju mycket lättare att man ser till att tvätta bilen än om det är väldigt långt till varje biltvätt. Det är ju så skönt att ha en ren bil så det är ju verkligen värt att tvätta den ofta om man kan, det är ju så med allt egentligen att om man har det rent och snyggt så är det mycket trevligare än om det är smutsigt.
Även en gammal bil kan kännas fin om den är ren och fin. Så det är ju ett bra sätt att göra om man tycker att det känns lite tråkigt med den bilen man har. Men om man då håller den fin och ren så blir det ju lite roligare faktiskt.

Bra att göra det lite oftare än man gör

Ja det är nog bra att tvätta bilen lite oftare än vad man gör, för det är ju lätt hänt att man inte gör det så ofta. Och  då känns det lite tråkigare att ta bilen till jobbet eller till festen eller vad det nu är man ska åka. Så det är nog ett bra tips skulle jag tro, att se till att tvätta bilen lite oftare och inte göra det bara för att utan för att det ska kännas lite roligare och det brukar kännas bra när man tar hand om dom sakerna som man har. Och tar man hand om bilen så kommer man att värdesätta den med och man kanske int känner att man måste köpa en ny hela tiden utan att man kan vara nöjd med den man har och det vill man ju. Alltid skönt att vara nöjd.